Jičín organizuje sbírku ošacení pro lidi bez domova a v těžké životní situaci

26.11.2015 11:42

Odbor sociálních věcí a zdravotnictví MěÚ Jičín organizuje sbírku ošacení a jiného textilu. Svou podporu lidem bez domova a rodinám v tíživé sociální situaci můžete vyjádřit darováním zimního pánského, dámského a dětského oblečení. Přijímáme zimní bundy, svetry, mikiny, trička, rukavice, čepice, ponožky, kalhoty, tepláky, zimní boty. Dále přijímáme deky, peřiny, lůžkoviny.

Jičín organizuje sbírku ošacení pro lidi bez domova a v těžké životní situaci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

Žádáme pouze čisté a stále ještě nositelné kusy. Při darování věcí prosíme, vždy berte ohled na budoucího příjemce daru - darované věci by měly být vždy čisté a v dobrém stavu. Dále přijmeme funkční lednici a pračku.

Darované věci přijímají sociální pracovnice na odboru sociálních věcí a zdravotnictví v kanceláři číslo 4 ve 4. patře budovy Městského úřadu Jičín v ulici 17. listopadu 16, Jičín (Aris) vždy v pondělí a středu od 8:00 do 17:00 hodin. Sbírka bude probíhat do 11. prosince 2015. Více ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.