Jihlava: Přijímáme žádosti o dotace na malé kulturní projekty

09.05.2022 15:47 | Tisková zpráva

Až do konce května mohou pořadatelé posílat žádosti do druhého kola dotačního programu na podporu malých kulturních projektů 2022. Město podpoří vybrané akce až do výše 30 tisíc korun.

Jihlava: Přijímáme žádosti o dotace na malé kulturní projekty
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Program je určen na podporu kulturních akcí a aktivit, přispívajících k rozšíření a obohacení kulturního života v Jihlavě. Cílem je podpořit na jedné straně začínající pořadatele nebo kulturní aktéry a na straně druhé stávající komunitní uskupení a spolky, které se chtějí veřejně prezentovat. Může být podpořen i cyklus několika akcí, které jsou vymezeny žánrem, tématem, cílovou skupinou, atd.

Celkově čeká v městském rozpočtu na podporu malých kulturních projektů letošního roku 470 000 korun. Dotace bude poskytnuta do maximální výše 30 000 korun, což může představovat až sto procent způsobilých nákladů projektu.

Žádosti lze podávat do 31. 5. 2022 do 14 hodin. V případě zaslání poštou je pro včasné podání žádosti rozhodující datum razítka (přijetí) podatelny Magistrátu města Jihlavy (tj. nejdéle do 31. 5. 2022 do 14 hodin).

Další podrobnosti k podání žádosti včetně potřebného formuláře a podmínky vyhlášeného programu najdete společně s doplňujícími informacemi na stránce ZDE nebo ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíčkův Brod: Od nového roku se změní systém platby za popelnice

22:05 Havlíčkův Brod: Od nového roku se změní systém platby za popelnice

Zastupitelstvo města Havlíčkův Brod schválilo dvě obecně závazné vyhlášky města, které se vztahují k…