Jihlava spouští anketu k dopadům změny klimatu

04.05.2021 20:12

Online dotazník k připravované adaptační strategii města bude přístupný během celého května. Zároveň jsou dostupné v městských informačních centrech také tištěné formuláře s anketou.

Jihlava spouští anketu k dopadům změny klimatu
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Veřejnost se může prostřednictvím ankety zapojit do tvorby Adaptační strategie statutárního města Jihlavy na změnu klimatu. Anketa bude dostupná až do 31. května 2021. Jejím cílem je zjistit postoje k tomuto tématu a vycházet z nich pro budoucí kroky, které by měly příznivě ovlivnit život nás všech i místní klima ve městě. Anketu najdete ZDE.

Názor obyvatel města je pro zpracovatele strategie velmi důležitý. Bez vhledu do každodenních životů lidí v Jihlavě se na měnící globální klima nelze připravit. Samotná strategie má vzniknout do poloviny příštího roku.  Anketu pořádá statutární město Jihlava ve spolupráci se společností CI2, o. p. s. a tvorba adaptační strategie je podpořena z Norských fondů.

V pondělí 3. května v podvečer se uskutečnila také veřejná debata na téma přizpůsobování se dopadům změny klimatu v Jihlavě. Záznam diskuze najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Blíží se rekonstrukce severních teras a Žižkových sadů

19:27 Hradec Králové: Blíží se rekonstrukce severních teras a Žižkových sadů

Severní terasy a Žižkovy sady v centru Hradce Králové jsou opět blíže celkové rekonstrukci. Radní na…