Jindřichův Hradec zve na pohádkovou expozici k 60. narozeninám Krtečka

11.10.2017 6:33

Srdečně zveme všechny do Výstavního domu Stará radnice, kde je připravena zaktualizovaná pohádková expozice, kdy skřítka Hajaju vystřídala pohádková expozice Emilie Milerové, vdově po Zdeňku Milerovi. Můžete si tak v souvislosti 60. narozenin Krtečka prohlédnout originály náčrtků krtkových příběhů a dopisů Zdeňka Milera. Všichni jsou srdečně zváni.

Jindřichův Hradec zve na pohádkovou expozici k 60. narozeninám Krtečka
Foto: jh.cz
Popisek: Pohled na Jindřichův Hradec

Skřítka Hajaju vystřídala pohádková expozice Emilie Milerové, vdově po Zdeňku Milerovi, která nám zapůjčila nejen své vlastní obrazy, ale především poskytla dosud nezveřejněné originály náčrtků krtkových příběhů a dopisů Zdeňka Milera. Nyní máte tu čest si tyto originály prohlédnout na vlastní oči i v souvislosti s letošním výročím 60. narozenin Krtečka.

Zároveň si Vás dovolujeme pozvat i na vernisáž Emilie Milerové k této pohádkové výstavě, která se bude konat 13. října 2017 od 15:00 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…