K návštěvě České Lípy stačí turistům mobil

15.02.2017 9:15

S chytrým telefonem se turista zorientuje v České Lípě lépe než s mapou. Česká Lípa se připojila do skupiny 43 progresivních měst, která nabízejí moderní způsob, jak si naplánovat návštěvu nebo získat důležité informace z úřadu díky mobilní aplikaci.

K návštěvě České Lípy stačí turistům mobil
Foto: ceska-lipa.info
Popisek: Česká Lípa

V mobilní aplikaci inCity uživatel najde informace o akcích a aktualitách ve městě, dozví se o městských službách (př. likvidace odpadu), o práci městského úřadu (př. úřední deska a životní situace), najde tu tipy na kulturní a sportovní vyžití a důležité kontakty (př. MP, Policie ČR a lékařská pohotovost). Turisté jistě ocení informace z oblasti cestovního ruchu – vyberou si památky a zajímavosti města, naleznou tu kontakty na ubytování, stravování a Městské informační centrum. Výhodou aplikace je propojení na mapu. Mobil naviguje - ukáže trasu, počet minut a metrů do zvoleného cíle. Obsah aplikace bude průběžně aktualizován.

Aplikace inCity je dostupná pro obě nejrozšířenější platformy: pro Android na Google Play a pro iOS (Apple) na App Store, případně přes odkaz na http://www.incity.cz. Aplikace je ke stažení zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…