Karlovy Vary: Během hasičského ceremoniálu dostal medaili i primátor

30.09.2010 17:48

V úterý 28. září proběhlo v Karlových Varech tradiční přijímání nových členů Hasičského záchranného sboru Karlovarského kraje. Ceremoniál se konal na prostranství před hotelem Thermal.

Karlovy Vary: Během hasičského ceremoniálu dostal medaili i primátor

Zde se shromáždili nejen nováčkové, ale také „veteráni", kteří si za svou mnohaletou službu odnesli věrnostní medaile.Slavnostního ceremoniálu se zúčastnili přední představitelé Hasičského sboru České republiky a projev pronesl Ing. Rudolf Keiser z Generálního ředitelství HZS ČR. Velké poděkování vyjádřil hasičům za jejich těžkou práci také primátor Werner Hauptmann, který dostal z rukou Ing. Václava Klemáka, ředitele HZS Karlovarského kraje, pamětní medaili k 10. výročí založení HZS ČR, a to především za vynikající spolupráci a podporu města.

Oba poté společně s náměstkem krajského ředitele pro Integrovaný záchranný systém Ing. Oldřichem Volfem předali věrnostní a pamětní medaile čtrnácti hasičským příslušníkům.

Celý ceremoniál poté zakončilo slavnostní složení slibu a křest čtyřiadvaceti nových hasičů, kteří se tak oficiálně stali členy Hasičského sboru Karlovarského kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kr-karlovarsky.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…