Karlovy Vary: Dotazníkové šetření k rozvoji sportu pokračuje

02.08.2018 13:03 | Zprávy

Město Karlovy Vary pokračuje v přípravě plánu rozvoje sportu. V souvislosti s tvorbou strategického dokumentu, jehož pořízení je pro město povinné ze zákona, probíhá dotazníkové šetření, které má zachytit názory obyvatel Karlových Varů na rozvoj sportu a sportovní infrastruktury.

Karlovy Vary: Dotazníkové šetření k rozvoji sportu pokračuje
Foto: mmkv.cz
Popisek: Karlovy Vary

Dotazník je možné vyplnit elektronicky (vstup do on-line dotazníkového šetření), případně je možné níže přiložený dotazník vytisknout, vyplnit a odevzdat na infopultu budovy magistrátu města v Moskevské ulici. Dotazníkové šetření bylo prodlouženo do 20. srpna 2018.

Autorem dotazníku a zpracovatelem Plánu rozvoje sportu v Karlových Varech je společnost BDO Advisory s.r.o.

Po ukončení dotazníkového šetření proběhne setkání zpracovatelů dokumentu se zástupci sportovních organizací působících v Karlových Varech. Uskuteční se ve středu 22. srpna 2018 (od 14:00 do 15:30 hod.) v zasedací místnosti v 5. patře v budově Magistrátu města Karlovy Vary, Moskevská 21. Hlavním tématem setkání bude rozvoj a další směřování našeho města v oblasti sportovních a volnočasových aktivit. (Předmětem jednání nebudou dotace sportovním klubům.)

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Beitl byl položen dotaz

Eurokomisař

Pořád se tu mluví o eurokomisaři. Mě by zajímalo, v čem je pro nás lidi tato funkce důležitá? A jestli je, proč se diskutuje o tom, kdo jej nominuje víc, než o tom, kdo bude nominovaný? Fakt si myslíte, že nezkušená Nerudová je dobrá volba? Proč třeba nenominujete nějakého nestranného kandidáta, kte...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň 3: Plníme přání, vedle Škodalandu bylo dnes otevřeno diskgolfové hřiště

13:05 Plzeň 3: Plníme přání, vedle Škodalandu bylo dnes otevřeno diskgolfové hřiště

Absolutním vítězem participativního rozpočtu na Trojce se stal požadavek na vybudování diskgolfového…