Karlovy Vary: Karlovarský symfonický orchestr otevírá Klub mecenášů

04.05.2022 11:07 | Tisková zpráva

Málokterý ze světových orchestrů se obejde bez podpory svých příznivců. Karlovarský symfonický orchestr začíná psát novou kapitolu a otevírá Klub mecenášů.

Karlovy Vary: Karlovarský symfonický orchestr otevírá Klub mecenášů
Foto: mmkv.cz
Popisek: Karlovy Vary

„Nejedná se o žádný elitářský klub, bude to okruh lidí a přátel, jež spojuje úcta k tradici, obdiv k umění a osud kultury v této době jim není lhostejný. Velice si vážíme podpory našeho zřizovatele Statutárního města Karlovy Vary i podpory Karlovarského kraje, přesto potřebujeme i účast a podporu vás všech“, uvedla ředitelka KSO Michaela Káčerková.

Tři úrovně členství v Klubu mecenášů – Komorní-Symfonické-Operní­­­­­­­­­­­­­­ – nabídnou řadu výhod, setkání s mimořádnými osobnostmi i možnost bližšího poznávání světa orchestru a umění.

Klub mecenášů symbolicky zahájí svou existenci slavnostním koncertem Tradice vstříc budoucnosti ve čtvrtek 5. května ve Velkém sále hotelu Thermal. S Karlovarským symfonickým orchestrem pod taktovkou bývalého šéfdirigenta Jana Kučery se představí pěvecké hvězdy Dagmar Pecková a Adam Plachetka.

Večerem bude provázet moderátor Václav Žmolík, program nabídne operní árie i muzikálové hity. Dagmar Pecková se představí mimo jiné ve své slavné roli Carmen, v podání Adama Plachetky – sólisty Metropolitní opery v New Yorku – zazní árie z Dona Giovanniho i melodie ze světových i klasických muzikálů My Fair Lady nebo Jesus Christ Superstar.

5. 5. 2022, 19:30, Velký sál hotelu Thermal
TRADICE VSTŘÍC BUDOUCNOSTI – koncert k založení Klubu mecenášů

sólisté: Dagmar Pecková a Adam Plachetka
diriguje: Jan Kučera

Vstupenky jsou k dostání v běžných předprodejích nebo online ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Charitativní projekt DEKA pro Hospic sv. Lazara vrcholí

7:37 Plzeň: Charitativní projekt DEKA pro Hospic sv. Lazara vrcholí

V sobotu 18. května na cyklostezce mezi Městem Touškovem a Kozolupy vyvrcholí projekt DEKA pro Hospi…