Karlovy Vary: Magistrát navštívil korejský velvyslanec

01.10.2010 10:08

Hlavním tématem rozhovoru byla politická situace a také systém komunálních voleb.

Karlovy Vary: Magistrát navštívil korejský velvyslanec

Korejský velvyslanec Gabriel Oh zavítal během svého cestování po České republice také do Karlových Varů. Součástí jeho programu byla také schůzka s primátorem města Wernerem Hauptmannem. Do své funkce velvyslance pro Českou republiku nastoupil Gabriel Oh v lednu tohoto roku.

Po studiích v korejském Soulu a na americkém Harvardu vystřídal celou řadu různých profesí v několika zemích světa. Při rozhovoru s primátorem ho nejvíce zajímala politická situace a také systém nadcházejících komunálních voleb. Dalším tématem jejich povídání byla také kultura, především pak Mezinárodní filmový festival a Mezinárodní pěvecká soutěž Antonína Dvořáka, kterých se zúčastňují také korejští filmoví tvůrci, porotci nebo zpěváci. Velvyslanec také obdivoval tradiční porcelán a skleněné skvosty z Moseru.

Schůzku poté ukončilo vzájemné předání tradičních dárků a upomínkových předmětů a nesměl chybět ani podpis do karlovarské kroniky.

Dále čtěte:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mmkv.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…