Karlovy Vary: Sbírky vyhlášené koncem roku pokračují

11.01.2017 17:45

Magistrát města Karlovy Vary vyhlásil společně s městskou knihovnou v závěru roku 2016 sbírky oblečení pro děti a dospělé v nouzi a krmiva pro psy v městském útulku. Sbírky pokračují a vyvrcholí 16. ledna.

Karlovy Vary: Sbírky vyhlášené koncem roku pokračují
Foto: mmkv.cz
Popisek: Karlovy Vary

Pro SOS Sluníčko - zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc uvítáme dětské zimní oblečení, obuv, pláštěnky, tepláky, pyžama a punčocháče.

Do sbírky pro Český červený kříž je možno věnovat nové i použité povlečení, dámské, pánské a dětské oblečení, boty, kojenecké láhve a pleny.

Pokračuje také sbírka pro opuštěné psy ve prospěch Městského psího útulku v Chodovské ulici ve Dvorech. Vítané je psí krmivo, piškoty a neplněné deky (plněné deky, polštáře jsou pro psy nevhodné, stejně jako hračky).

Čisté (vyprané) oblečení a krmivo pro opuštěné psy lze odevzdávat na všech pobočkách Městské knihovny Karlovy Vary do 16. ledna 2017.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

10:23 Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

V pátek 19. dubna proběhlo v katastrálním území obce Čechy pod Kosířem taktické cvičení složek integ…