Karviná: Další strom na přání vysadili primátor, náměstek a Miss Earth

30.08.2016 15:33

Liliovník tulipánokvětý dnes spolu s primátorem města Tomášem Hanzlem a jeho náměstek Miroslavem Hajdušíkem vysadila česká Miss Earth 2016 Kristýna Kubíčková.

Karviná: Další strom na přání vysadili primátor, náměstek a Miss Earth
Foto: archív autora
Popisek: Karviná

Vzrostlý, již tři metry vysoký strom s malou korunou bude zdobit prostranství u vjezdu do Poštovní ulice z křižovatky s třídou 17. listopadu v centru Karviné.
Liliovník tulipánokvětý byl jedním ze stovky přání, která na adresu radnice došla v rámci ankety Stromy pro Karvinou v loňském roce (www.stromyprokarvinou.cz).

Letos už město vysadilo asi tři desítky stromů, dnes tedy přibyl další, vysazený za asistence ostravské rodačky, která pojede brzy republiku reprezentovat na světovou Miss Earth. Kristýna Kubíčková byla hostem primátora města už v červenci - navštívila zámek Fryštát a svezla se také v elektromobilu, který město pořídilo v rámci ekologizace svého vozového parku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…