Karviná: Komunikace kolem zimního stadionu se opravuje

13.10.2016 13:59

V úterý byla uzavřena ve Karviné-Fryštátě komunikace kolem zimního stadionu.

Karviná: Komunikace kolem zimního stadionu se opravuje
Foto: archív autora
Popisek: Karviná

 Jedná se o úsek mezi křižovatkami s tř. 17. listopadu (Ostravská) a ul. Mlýnská - důvodem je oprava povrchu vozovky. Současně bude stažen provoz na tř. 17. listopadu do jednoho jízdního pruhu. Práce poběží až do 22. listopadu. Před časem v úseku ulice Mlýnské a návazné Karola Sliwky opravovala společnost SmVaK kanalizaci a teprve po zacelení a opravě chodníku  může město nyní opravit vozovku. Objízdná trasa je stanovena po tř. 17. listopadu, ul. Poštovní a Karola Śliwky až opět k místu uzavírky. Parkoviště pod obchodním domem funguje normálně, stejně tak příjezd na Masarykovo náměstí nebude omezen.

Ještě připomenutí: město stále rekonstruuje mostek na Mlýnské ve Fryštátě, tam uzavírka platí do konce roku a objížďky do zámeckého parku a tamní rezidenční části jsou stále platné.

SmVaK opravuje kanalizaci a vodovod v Karviné-Novém Městě, v ul. Gabriely Preissové a blízkém okolí. V rámci této stavby mohou být krátce uzavírány tamní ulice, ale vždy budou po pracovní době opět opatrně průjezdné. Práce potrvají do konce roku - včetně konečné povrchové úpravy komunikací.

Na období od 17.10.2016 do 17.12.2016 se připravuje oprava ulice U Vodárny v Karviné-Hranicích. Práce budou probíhat pouze po dobu 30 dnů ode dne zahájení - upřesníme. Po pracovní době bude opatrný dojezd k nemovitostem na ul. U Vodárny možný.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…