Karviná: Město a jeho organizace ušetří za elektřinu

12.12.2011 8:23

Před podpisem je smlouva na odběr elektřiny, díky níž ušetří nejen město Karviná a jeho organizace, ale i lidé bydlící v městských domech.

Karviná: Město a jeho organizace ušetří za elektřinu
Foto: karvina.cz
Popisek: Karviná

„Karviná dostane elektřinu od firmy ČEZ v příštím roce asi o 14% levněji - z letošních 8,7 miliónů korun klesne cena o 1,2 miliónu. Úspora se týká nejen radnice, našich budov a veřejného osvětlení, ale také škol a školek, správy sportovních zařízení (STaRS Karviná), technických služeb a Sociálních služeb Karviná se všemi jejich zařízeními. Cenu s ČEZem se nám podařilo dojednat individuálně,"  informoval náměstek primátora Jan Wolf s tím, že město jedná o slevách i s dalšími dodavateli služeb.

„Úspora se dotkne i obyvatel městských domů spravovaných naším Bytservisem, ten totiž bude také mít levnější elektřinu a bude to znamenat snížení ceny pro osvětlení společných prostor domů," doplnil náměstek karvinského primátora Lukáš Raszyk.

Další zprávy z Karviné čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: karvina.cz

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

10:29 Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

Během Slavností svobody, které se konají od 3. do 6. května, bude v centru Plzně omezený provoz. Náv…