Karviná: Město opět umožní občanům pohodlně ušetřit na energiích

29.05.2016 21:09

Kontaktním místem pro výběr nového dodavatele energií pro domácnosti i živnostníky bude po celý měsíc červen infocentrum pod radnicí na Masarykově náměstí, a to tři dny v týdnu tak, aby si čas na návštěvu mohl udělat každý, kdo bude mít zájem.

Karviná: Město opět umožní občanům pohodlně ušetřit na energiích
Foto: karvina.cz
Popisek: Karviná

Referenti aukční společnosti tam budou k dispozici veřejnosti vždy v pondělky a středy od 9 do 17 hodin, v soboty od 9 do 13 hodin. Začínáme ve středu 1.června.  
Občané či živnostníci budou potřebovat jen poslední vyúčtování plynu a/nebo elektřiny a už na místě se budou moci rozhodnout pro nabízenou novou možnost.

„Hlavně plyn výrazně zlevňuje, velcí distributoři sice mají spoustu reklamy, ale nemyslím, že reálná úspora bude nakonec tak výhodná. To je také důvod, proč opět nabízíme aukční kanceláři naše prostory tak, aby se mohlo co nejvíce našich lidí přihlásit a získat ještě levnější dodavatele touto cestou. Vyplatí se to rozhodně především majitelům domků, kteří plynem také topí,“ řekl primátor Tomáš Hanzel.

Celý proces bude tentokrát významně zjednodušen a potrvá výrazně kratší dobu. Občan nepodepíše žádný dokument před aukcí, naopak přímo na kontaktním místě se dozví, jaká cena mu může být nabídnuta. Do infocentra přinese jen vyúčtování a smlouvu se stávajícím dodavatelem a dozví se, jakou cenu může mít od Nového roku. Pro nové smlouvy si pak přijde v dohodnutém termínu opět do infocentra, vše mezitím zařídí aukční firma e-Centre.

Nabídka se týká těch, kteří se dosud aukce neúčastnili, a nebo už si sjednali dodavatele jinak a na další nabídku e-Centre nereagovali.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.