Karviná: One-stop-shop pomáhá, přijďte konzultovat své podnikatelské záměry

06.10.2023 16:14 | Tisková zpráva

Karviná i nadále provozuje informační a konzultační servis pro místní podnikatele, kteří potřebují poradit v začátcích svého podnikání. Podnikatelům pomáhají konzultanti v one-stop-shopu, kteří jej dokáží spolehlivě nasměrovat k informacím o aktuálních možnostech podpory a s přípravou žádostí do regionálních, státních i evropských programů.

Karviná: One-stop-shop pomáhá, přijďte konzultovat své podnikatelské záměry
Foto: archív autora
Popisek: Karviná

Podnikatelé mohou konzultovat své podnikatelské záměry jak osobně, tak také telefonicky nebo online. Služba je dostupná pro místní živnostníky a podnikatele na adrese Poštovní 615/9 v Karviné-Fryštátě, v budově Business Gate, v době od 08:00 do 16:00 hodin každý čtvrtek.

Anketa

Dopadly slovenské volby dobře?

95%
hlasovalo: 36103 lidí

Informační a konzultační servis one-stop-shopu obstarávají zkušení konzultanti, kteří na elektronické dotazy podnikatelů odpoví spolehlivě nejpozději do druhého pracovního dne. Využít osobní nebo telefonické konzultace je možné každý čtvrtek od 8:00 do 16:00 hodin.

Podnikatelé si mohou také rezervovat termín konzultace nebo poslat svůj dotaz online, a to na adresu info@businessgate.cz, tel. +420 596 387 368.

Servis pro statutární město Karviná zajišťují konzultanti ze společností BeePartner a RPiC-ViP a navazuje na dřívější služby kontaktního centra v Business Gate Karviná, které už od roku 2016 poskytuje konzultace projektových záměrů a dotačních příležitostí místním podnikatelům.

Máte-li chuť podnikat, nebo jste již začali a potřebujete se posunout dál, neváhejte a kontaktujte pracovníky one-stop-shopu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Písek: Sladovna otevře novou zážitkovou výstavu Království včel a bylin

16:29 Písek: Sladovna otevře novou zážitkovou výstavu Království včel a bylin

Písecká Sladovna připravila novou zážitkovou výstavu, nazvanou Království včel a bylin. Její slavnos…