Karviná: Opakované projednání upraveného návrhu územního plánu

13.11.2017 19:50

Magistrát města Karviné, Odbor stavební a životního prostředí, jako pořizovatel územního plánu informuje, že je zpracován upravený návrh nového Územního plánu Karviné, který byl upraven na základě výsledku veřejného projednání v roce 2016.

Karviná: Opakované projednání upraveného návrhu územního plánu
Foto: archív autora
Popisek: Karviná

Veřejné projednání upraveného návrhu Územního plánu Karviné s výkladem projektanta se uskuteční ve středu 13.12.2017 ve 14:00 hodin v malém sále Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Slezské univerzity v Opavě, Univerzitní náměstí 1934/3 v Karviné – Fryštátě. Na veřejném projednání nebude podán výklad k řešení celého území, ale pouze ke změnám, které byly provedeny od veřejného projednání v roce 2016.

Uvedený návrh je k veřejnému nahlédnutí od 10.11.2017 do 20.12.2017 v tištěné formě na Odboru stavebním a životního prostředí Magistrátu města Karviné, budova B, ul. Karlova Śliwky 618/11, Karviná-Fryštát a v digitální formě na stránkách statutárního města Karviné, a to na stránce věnované novému územnímu plánu Karviné.

Námitky a připomínky musí být uplatněny písemně

Nejpozději do 7 dnů ode dne veřejného jednání, tj. do 20.12. 2017 může každý uplatnit připomínky, v téže lhůtě mohou vlastníci pozemků a staveb dotčených návrhem řešení, oprávněný investor a zástupce veřejnosti uplatnit námitky, ve kterých musí být uvedeno jejich odůvodnění, vymezeno území dotčené námitkou a uvedeny údaje podle katastru nemovitostí.

Námitky a připomínky musí být uplatněny písemně a opatřeny identifikačními údaji a podpisem osoby, která je uplatňuje. K uplatnění námitek a připomínek Vám doporučujeme využít formulář, který je uveden na stránce věnované novému územnímu plánu Karviné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …