Kladno: Dny města Kladna přivedou na Sletiště řadu hvězd

31.08.2015 7:29

Zveme všechny kladeňáky na tradiční Dny města Kladna. 5. a 6. 9. na Sletišti vystoupí David Koller, Miro Žbirka, Ewa Farna a mnoho dalších interpretů. Skvělé občerstvení jako vždy zajištěno.

Kladno: Dny města Kladna přivedou na Sletiště řadu hvězd
Foto: Archiv
Popisek: Centrum města Kladno. Ilustrační foto

Dny města se blíží!

I letos se na první zářijový víkend připravují oblíbené Dny města. Statutární město Kladno všechny srdečně zve 5. a 6. září do areálu Sletiště. Městské slavnosti nabídnou jako vždy mnoho atrakcí pro děti i dospělé, v sobotu od 14 hod. postupně vystoupí MAREK ZTRACENÝ, skupiny SLZA a KABÁTTRIBUTE, po nich zahraje EVA FARNA, nestárnoucí MEKY ŽBIRKA a na konci večera pak DAVID KOLLER. Večer ve 22 hod. vyvrcholí velkolepým ohňostrojem.

Nedělní program začíná již v 10 hod., dopoledne zahrají KLADENSKÉ HELIGONKY, ORCHESTR FRANTIŠKA SITTY a německá mládežnická kapela VLADUNGEN. Od 12 hod. můžete sledovat vystoupení kladenských sportovních klubů, představí se mažoretky, karatisté, tanečníci i aerobičky, uvidíte ukázky speciálních cvičení a od 13,30 hod. si společně s vystupujícími můžete zacvičit také populární zumbu. Odpolední program ukončí od cca 14,15 hod. dětské pohádkové představení Divadla Lampion.

Město také výrazně ušetří za odvoz a likvidaci odpadu z této akce, i na Dnech města budou návštěvníci moci využít ekologický systém vratných kelímků, který funguje na bázi vratné zálohy 50 Kč.

Kdy: 5.9.2015 - 6.9.2015
Kde: Městský stadion Sletiště
Pořadatel akce: Statutární město Kladno

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrava: Poučení i zábavu nabídl program pátečního Dne země v Komenského sadech

7:37 Ostrava: Poučení i zábavu nabídl program pátečního Dne země v Komenského sadech

Den Země, tradiční environmentální akce, nabídnul v pátek 19. dubna v Komenského sadech bohatý progr…