Klimkovice: Na zastupitelstvu padne rozhodnutí o kasační stížnosti

18.10.2017 16:52

dnes v podvečerních hodinách budou zastupitelé Klimkovic na svém jednání věnovaném zejména dopravě rokovat o několika mimořádně důležitých bodech. Budou rozhodovat, zda podají připomínku EIA k prodloužené Rudné.

Klimkovice: Na zastupitelstvu padne rozhodnutí o kasační stížnosti
Foto: mesto-klimkovice.cz, Jozef Oravec
Popisek: Klimkovice

Vadí jim zejména, že projekt dopravního značení nepočítá s omezením sjezdu kamionů do města, přestože na jiných sjezdech z prodloužené Rudné je zákaz sjezdu nákladních vozů naplánován.

Dále budou schvalovat podání kasační stížnosti proti rozhodnutí soudu, který zamítl žalobu města Klimkovice na územní plán Ostravy.

Kasační stížnost je jednou z možných variant, jak může město Klimkovice ještě bojovat proti další zástavbě úrodných polí na hranicích mezi svým katastrálním územím a Porubou, kde se má rozšiřovat logistická zóna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…