Kopřivnice: Město se pustilo do oprav chodníků

14.10.2015 18:46

Havarijní úseky kopřivnických chodníků čekají opravy. Město se rozhodlo do rekonstrukce poničených částí investovat přes jeden milion korun. Práce by měly být dokončeny v druhé polovině listopadu letošního roku.

Kopřivnice: Město se pustilo do oprav chodníků
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Opravy se týkají hned několika kopřivnických chodníků. „Nejvíce havarijní úseky jsme zaznamenali na ulici Ke Koryčce mezi domy č.p 771 až 773, u vstupu do základní školy Emila Zátopka, na ulici Kpt. Nálepky u domu č.p 1072 nebo u chodníku, který spojuje ulice Dukelská a Husova,“ uvedla Iva Šumšalová z odboru majetku města. Vzápětí dodala, že opravovat se bude také chodník na ulici Husova směrem k lávce a úsek na ulici Dukelská, vedoucí od panelového domu č.p 1063 až k rodinnému domu č.p. 610.

Zmíněné úseky chodníků budou ve velké většině vyspraveny novou zámkovou dlažbu. Jedinou výjimkou bude část  na ulici Husova vedoucí k lávce přes Kopřivničku.

„Tam se město rozhodlo zvolit variantu lokální vysprávky asfaltem, což v praxi znamená, že pukliny v původní asfaltové vrstvě dostanou novou výplň,“ vysvětlila Iva Šumšalová.

S opravami chodníků se začalo tento týden a práce by měly trvat zhruba měsíc. „Pokud budou příznivé klimatické podmínky, opravy by měly skončit v druhé polovině měsíce listopadu,“ prozradila pracovnice odboru majetku města.

Opravy chodníků budou stát 1,1 milionu korun a město Kopřivnice je uhradí ze svého rozpočtu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…