Kopřivnice: Také letos se bude plavat, bruslit a lyžovat dva dny zdarma

30.11.2017 18:16

Ani v letošním roce nepřijdou obyvatelé Kopřivnice o vánoční dárek od města a Správy sportovišť Kopřivnice v podobě vstupů zdarma na tři oblíbená sportoviště.

Kopřivnice: Také letos se bude plavat, bruslit a lyžovat dva dny zdarma
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Všichni milovníci pohybu, kteří nechtějí těsně před vánočními svátky a v jejich průběhu sedět doma, si mohou vyrazit zaplavat, zabruslit a dovolí-li počasí, tak také zalyžovat. Vstup zdarma na kopřivnický krytý bazén, zimní stadion a sjezdovku Červený kámen, bude umožněn hned dvakrát. Konkrétně den před Štědrým dnem, tedy v sobotu 23. prosince a na Silvestra v neděli 31. prosince.

Na krytém bazéně se bude zdarma plavat před svátky v době od 12 do 21 hodin, na Silvestra pak od 8 do 12 hodin. Bruslení zdarma je v prvním termínu vyhrazen čas od 14:45 do 16 hodin, ve druhý pak od 10.30 do 11.45 hodin. Bude-li přát počasí, areál na Červeném kameni přivítá všechny nadšené lyžaře v pátek 23. prosince od 9 do 20 hodin, na Silvestra pak od 9 do 16 hodin.

Při vstupu na krytý bazén a do Ski areálu bude nutné uhradit zálohu za čipový náramek nebo skipas ve výši 100 korun. Tuto platbu není možné uhradit kartou, proto je nutné vzít si s sebou hotovost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turnov: Nové značení ve Fučíkově ulici je hotové

11:33 Turnov: Nové značení ve Fučíkově ulici je hotové

Pro řidiče je to jedna z dalších velkých změn ve Fučíkově ulici. Z rušné komunikace, která dlouhé ro…