Kopřivnice získala další Cenu za společenskou odpovědnost

19.05.2018 7:35

Moravskoslezský kraj udělil Ceny za společenskou odpovědnost. Město Kopřivnice bylo opět na seznamu oceněných.

Kopřivnice získala další Cenu za společenskou odpovědnost
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Ceny za společenskou odpovědnost byly v Moravskoslezském kraji předány již podeváté. Slavnostního večera, který se uskutečnil 15. května v Dole Hlubina v ostravských Dolních Vítkovicích, se kromě oceněných, představitelů a hejtmana kraje, účastnila také manželka prezidenta České republiky Ivana Zemanová.

Vyhlašovateli Ceny za společenskou odpovědnost jsou Rada Moravskoslezského kraje společně s Radou kvality České republiky. Ocenění si klade za cíl vyzdvihnout a poděkovat podnikatelským subjektům a organizacím za to, že dělají pro svůj kraj a pro občany více, než jim ukládá legislativa.

Hodnotící komise u přihlášených soutěžících posuzovala řadu sociálních, enviromentálních
i ekonomických ukazatelů. V letošním roce se zaměřila mimo jiné na jejich vztah k okolí a jeho sociálním potřebám, podporu sociálně ohrožených skupin, handicapovaných osob i osob se změněnou pracovní schopností.

Město Kopřivnice získalo v kategorii obcí s rozšířenou působností třetí místo. „Třetí místo v této kategorii potvrdilo, že stále patříme mezi nejúspěšnější města, která dlouhodobě uplatňují metody kvality v řízení a spolupráci s veřejností. Jako dlouhodobý člen Národní sítě Zdravých měst se opakovaně umisťujeme na předních místech v této soutěži,“ okomentoval úspěch města Kopřivnice starosta Miroslav Kopečný. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

22:28 Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

Přednáška zaměřená na ochranu před digitálními útoky se uskuteční v kině Dukla Jihlava ve středu 29.…