Král vín poprvé ve Znojmě. Zavítejte na Královský košt

21.07.2016 18:27

Velká pultová degustace 600 nejlepších vín soutěže KRÁL VÍN České republiky určená nejširší veřejnosti, milovníkům vín i odborníkům z vinoték a gastronomie proběhne ve Znojmě vůbec poprvé, a to v pátek 26. srpna. Bude to ihned po vyhlášení výsledků soutěže, která letos bude patřit k největším vůbec. Proslýchá se, že vinaři přihlásili na 1200 vzorků vín. Královský košt byste se tak rozhodně neměli nechat ujít.

Král vín poprvé ve Znojmě. Zavítejte na Královský košt
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Ve starobylých prostorách Louckého kláštera budete moci bez omezení ochutnávat všechna vystavená vína dle vlastního výběru, neutralizovat se degustačními sousty či osvěžit vodou. Těšit se můžete i na snoubení speciální plantážní čokolády s vínem. Počet návštěvníků je omezen tak, aby degustace probíhala v náležitém pohodlí a pohodě. Neváhejte proto a rezervujte své vstupenky včas. Ve 21:00 hod proběhne slosování všech vstupenek, výherci na místě obdrží věcné ceny.

Na nádvoří Louckého kláštera bude navíc připraven doprovodný kulturní program a grilované speciality. Budete si moci zazpívat i zatancovat třeba s cimbálovou muzikou Denár. Přijedou i speciální hosté – Václav Noid Bárta přijede s kolegy z připravovaného muzikálu Bonnie&Clyde a uvidíte i sólistu opery Národního divadla Václava Hajducha. Program začíná v 18:00 a končí ve 22:30 hodin.

Více informací včetně těch o předprodeji vstupenek naleznete ZDE v sekci Královské košty – Znojmo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…