Kroměříž: Na vjezdu od Hulína počítejte s dopravními komplikacemi

03.08.2018 7:33

Ředitelství silnic a dálnic ČR bude v termínu až do 15. října opravovat povrch komunikace silnice I/47 v ulicích Hulínská a Kaplanova. Provoz zde bude zachován obousměrně jen v jednom pruhu, objízdná trasa stanovena nebyla.

Kroměříž: Na vjezdu od Hulína počítejte s dopravními komplikacemi
Foto: Kroměříž
Popisek: Kroměříž

Oprava se týká úseku, který začíná v Hulínské ulici u světelné křižovatky s napojením na dálnici D1, pokračuje po křižovatku u benzínky OMW a pak dále v Kaplanově ulici. Stavbaři plánují frézování stávajícího povrchu komunikace, pokládku nových vrstev a opravu silničních vpustí. Práce začnou od křižovatky s dálničním napojením a budou pokračovat postupně ve čtyřech etapách směrem do Kroměříže.

Obousměrný provoz bude zachován po celou dobu stavby, dopravu budou převážně řídit mobilní semafory. V některých etapách bude uzavřena přilehlá místní komunikace Čelakovského, Bílanská ulice bude průjezdná jen v jednom směru. Stavba si vyžádá i omezení pro chodce, v některých etapách bude uzavřen přechod pro chodce v Hulínské ulici, v další pak přechody v Kaplanově ulici. Při pokládce nového povrchu bude na nezbytně nutnou dobu mimo provoz autobusová zastávka Kaplanova, Plastika.

Jelikož se nejedná o investici města, bližší informace lze získat u investora, kterým je Ředitelství silnic a dálnic ČR. Vyhláška, která stanovuje přechodné úpravy provozu na této komunikaci, je k nahlédnutí na webu krajského úřadu ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete z Bruselu zajistit naši potravinovou soběstačnost?

Podle mě je to klišé a nemůžeme být potravinově úplně soběstační, obzvlášť dnes, kdy je dost nevyzpytatelné počasí. A i kdybychom soběstační byly, nebude nás to stát mnohem více než potraviny z dovozu? Podpora českých potravin je sice hezká věc, ale zas né každý na to má rozpočet. Stačí se podívat n...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Platby za školy a družiny se nezvýší

7:37 České Budějovice: Platby za školy a družiny se nezvýší

Pondělní zasedání rady města přináší dobrou zprávu rodičům, kteří mají děti předškolního a mladšího …