Kutná Hora zavádí parkoviště s parkovacím kotoučem

01.11.2018 6:32

V listopadu letošního roku dojde na území města Kutné Hory k instalaci nových svislých dopravních značek „IP13b – Parkoviště s parkovacím kotoučem“.

Kutná Hora zavádí parkoviště s parkovacím kotoučem
Foto: kutnahora.cz
Popisek: Kutná Hora

Značka označuje parkoviště, na kterém řidič musí při začátku stání umístit kotouč viditelně ve vozidle a nastavit na něm dobu začátku stání, kterou nesmí až do odjezdu měnit. Parkování je možné pouze po dobu uvedenou na dodatkové tabulce tak, aby nedocházelo zbytečně k blokování míst. Dopravní značení bude instalováno v dolní části Sokolské ulice, kde budou časově omezena (30 min.) tři podélná parkovací místa, dále sedm míst v Radnické ulici (2 hod.) před Městským úřadem a také šest míst (30 min.) v Tylově ulici před objektem banky. Město Kutná Hora doporučuje všem řidičům, kteří budou chtít využívat tato parkovací místa, aby si včas opatřili uvedené parkovací kotouče, k dostání jsou v trafikách, papírnictvích, e-shopech aj.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

O Vrběticích máte jasno

Paní Pekarová Adamová, případ byl odložen, tj. že se nepodařilo získat důkazy o spáchání tr. činu. A pokud je to jinak, proč příslušné orgány nezahájily tr. stíhání, trestní stíhání v nepřítpmnosti, nebo žádaly vydání atd.O vině rozhoduje soud, nikoliv policie nebo BIS. mŮŽETE MI PROSÍM ODPOVĚDĚT.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň staví velkokapacitní parkovací dům na Světovaru, pojme přes 400 aut

22:15 Plzeň staví velkokapacitní parkovací dům na Světovaru, pojme přes 400 aut

Plzeň zahájila stavbu velkokapacitního parkovací domu se zelenou střechou a stáním pro elektromobily…