Letní kino ve Šternberku startuje svou sedmou sezonu!

21.06.2016 16:56

Za zdmi starobylého objektu bývalého augustiniánského kláštera ve Šternberku propukne 1. července již sedmá sezona oblíbeného letního kina. Pořadatelé v letošním roce slibují dvojitou nálož filmové nabídky.

Letní kino ve Šternberku startuje svou sedmou sezonu!
Foto: wikimedia.org/Miloš Hlávka
Popisek: Šternberk

„V letošním roce jsme se rozhodli zdvojnásobit počet promítání, abychom uspokojili ještě širší spektrum návštěvníků.“ říká Petr Endrödy – vedoucí šternberského kina. Program je opravdu pestrý: komedie, sci-fi, české i zahraniční filmy, thrillery i romantické snímky budete moci zhlédnout během pátečních a sobotních projekcí.

Letošní novinkou je také záznam z divadelního představení Královské opery v Londýně. Na stříbrném plátně tak uvidíte slavnou operu W. A. Mozarta Figarova svatba. „Cílem kinařů je přinést návštěvníkům něco víc, než jen klasické filmové projekce a trendy ukazují, že právě záznamy z divadelních představení jsou jasná volba.“ dodává pořadatel.

Přijďte spolu s námi objevit poetiku open air projekcí. Na nádvoří se můžete pohodlně usadit a sledovat svůj oblíbený film, jehož příběh bude přerušovat jen poletující netopýr a třpyt hvězd.

A hvězdy u nás září jasně. Jsme totiž ve Šternberku!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…