Liberec: Dopravní omezení na průtahu městem skončí ve středu

11.12.2017 17:30

Průtah Libercem bude zprůjezdněn ve středu 13. prosince odpoledne. Plánovaný termín uzavírky do začátku vánočních svátků bude s ohledem na relativně příhodné klimatické podmínky a zvýšené úsilí zhotovitele zkrácen. Rekonstruovaný úsek silnice I/35 bude přes zimní období označený přechodným dopravním značením.

Liberec: Dopravní omezení na průtahu městem skončí ve středu
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

Provoz na průtahu byl omezen od začátku června kvůli rekonstrukci mostu na silnici I/35. Součástí stavby bylo rozšíření silnice o třetí jízdní pruh z důvodu vysoké intenzity dopravy. Obnovení provozu se předpokládá ve středu 13. 12. 2017 v cca 15 hodin.

Vzhledem ke komplikacím, které při stavbě vznikly a nástupu zimního období, bude úsek silnice zprovozněný na provizorní ložné vrstvě vozovky. Během zimního období bude proto na úseku snížena nejvyšší dovolená rychlost na 70 km/hod. a současně budou řidiči upozorněni na nebezpečí smyku a nerovnosti vozovky. Příští rok na jaře dojde k položení finální obrusné vrstvy vozovky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…