Liberec: Oblíbené vánoční trhy na úřadu

15.11.2017 20:17

Tradiční akcí předvánočních dnů, pořádanou na Krajském úřadě Libereckého kraje, je vánoční prodejní výstava. Pořídit si vánoční dekoraci, ozdoby, ale třeba i originální dárky pro své blízké, které pochází z dílny zařízení sociálních služeb Libereckého kraje, můžete ve středu 22. listopadu. Letošních trhů se účastní 33 organizací.

Liberec: Oblíbené vánoční trhy na úřadu
Foto: liberecky-kraj.cz
Popisek: Liberec

Vánoční trhy se v multimediálním sále krajského úřadu otevřou v 10:00 a skončí v 13:00 hodin. V nabídce bude pestrý vánoční sortiment, ať již svícny, adventní věnce, keramika, proutěné výrobky, textilní či pletené zboží nebo široký výběr dekorací z různých materiálů.

Příchozí navíc koupí nabízeného zboží podpoří konkrétní zařízení sociálních služeb, která budou výrobky svých klientů nabízet. Za peníze utržené z prodeje totiž opět nakoupí potřeby pro další výrobu. Tradiční vánoční prodejní výstavu pořádá resort sociálních věcí Libereckého kraje pod záštitou náměstka hejtmana Pavla Svobody.

Přijďte se podívat a nákupem výrobků udělat radost nejen sobě, ale i těm, kteří je vyrobili.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…