Lipník nad Bečvou: Město zahájilo novou výsadbu stromů

29.04.2020 11:11

Od začátku dubna bylo vysázeno 83 nových stromů.

Lipník nad Bečvou: Město zahájilo novou výsadbu stromů
Foto: mesto-lipnik.cz
Popisek: Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou, ve snaze zlepšit životní prostředí a mikroklima našeho města, zahájilo výsadby veřejné zeleně v lokalitách k tomu vhodných. Konkrétní místa a počty byly konzultovány s pracovníky veřejné zeleně v Technických službách a také se zástupci místních částí. Je naším záměrem posílit veřejnou zeleň a provádět výsadby i v následujících obdobích.

Od začátku dubna bylo vysázeno 83 ks vzrostlých dřevin v lokalitách za stadionem, u sportovní haly, za Kulturním domem Echo, v ulici Bratrská, v ulici Novosady, v místních částech Loučka, Nové Dvory a Trnávka. Největší podíl zaujímaly lípy malolisté, platany a javory. Byly také použity druhy dřeviny zajímavé vzhledem a zároveň vhodné do městského prostředí, jako jsou okrasné jabloně, javory a exotická lapina jasanolistá, která bude krášlit prostor za Kulturním domem Echo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

O Vrběticích máte jasno

Paní Pekarová Adamová, případ byl odložen, tj. že se nepodařilo získat důkazy o spáchání tr. činu. A pokud je to jinak, proč příslušné orgány nezahájily tr. stíhání, trestní stíhání v nepřítpmnosti, nebo žádaly vydání atd.O vině rozhoduje soud, nikoliv policie nebo BIS. mŮŽETE MI PROSÍM ODPOVĚDĚT.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň staví velkokapacitní parkovací dům na Světovaru, pojme přes 400 aut

22:15 Plzeň staví velkokapacitní parkovací dům na Světovaru, pojme přes 400 aut

Plzeň zahájila stavbu velkokapacitního parkovací domu se zelenou střechou a stáním pro elektromobily…