Litoměřice: Rozmarýn představí zájmové kroužky

31.08.2018 20:16

Zoobadatelé, Cinema klub, Fit girl – to je jen výčet názvů nových zájmových kroužků, které v letošním školním roce chystá Dům dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích. Připravovaný seznam obsahuje 83 zájmových útvarů a je opravdu z čeho vybírat.

Litoměřice: Rozmarýn představí zájmové kroužky
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

„Nabídku jsme se snažili rozšířit o přírodovědné kroužky, jako jsou například Survival nebo Zoobadatelé,“ informovala ředitelka DDM Zuzana Bendová. „Avšak kapacita je omezená a u některých zájmových útvarů se ji nepodařilo navýšit, a to z důvodu prostor a počtu lektorů,“ zmínila Zuzana Bendová situaci týkající se hlavně oblíbených sportovních aktivit, které bývají každoročně po strop nabité.

Podrobnosti o kroužcích a dalších aktivitách DDM se zájemci dozvědí na Dni otevřených dveří, který se uskuteční v úterý 4. září od 13 do 17 hodin v prostorách dětského dopravního hřiště v Jiráskových sadech. Každý si zde může vyzkoušet některé z nabízených kroužků a seznámit se s jejich vedoucími. Rodiče také mohou své děti na Dni otevřených dveří předběžně přihlásit. Následně DDM spustí on-line registraci na webových stránkách (ZDE), na kterých jsou průběžně doplňovány informace týkající se zájmových útvarů. V týdnu od 17. do 20. září se budou konat informativní schůzky a pravidelnou činnost DDM zahájí od 24. září v termínech postupně zveřejňovaných u jednotlivých kroužků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…