Litoměřice: Tábor pro seniory má smysl. Hlásí úspěch

30.07.2017 11:39

Již třetí ročník letního tábora pro seniory z Litoměřic a okolí uspořádala nezisková organizace Bezva parta, s.r.o., v rekreačním středisku Poslův Mlýn u Doks. Celkem šestnáct seniorů a pět členů realizačního týmu spolupracovalo v celotýdenním programu, určeném pro seniory.

Litoměřice: Tábor pro seniory má smysl. Hlásí úspěch
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Každý den od 24. do 29. července měl pestrý program v oblasti sportu, turistiky, ručních prací, proměn, masáží a podobně. Tématem letošního léta byly Olympijské hry v zastoupení jednotlivých zemí.

„Společně s aktivizační pracovnicí Domova U Trati Melanií Vyskočilovou jsme navštívily tento tábor, abychom se přesvědčily o spokojenosti účastníků. Jejich nadšení a soutěživost nás příjemně překvapila, neboť dokazuje, že mýtus o stáří není zcela pravdivý,“ sdělila vedoucí odboru sociálních věcí a zdravotnictví Renáta Jurková.

Město Litoměřice zafinancovalo letní tábor pro seniory částkou 18 000 korun. Je to jedna z aktivit, kterou podporuje sociální a zdravotní komise v dotační výzvě „Program podpory sociálních a zdravotních aktivit pro občany města Litoměřice na rok 2017“. Z něj bylo celkem rozděleno 200 000 korun mezi dvě desítky žádostí v oblasti sociálních a zdravotních aktivit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice získají napojení na vysokorychlostní trať

13:37 Pardubice získají napojení na vysokorychlostní trať

Správa železnic pokračuje v přípravách sítě vysokorychlostních tratí, o pokračujících pracích přijel…