Litoměřice jdou příkladem

28.03.2018 14:30

Jako příklad dobré praxe ostatním obcím byl vybrán litoměřický městský úřad v souvislosti s používáním softwarových produktů Office.

Litoměřice jdou příkladem
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Radnice byla totiž jedním z prvních měst v republice, které začalo plně využívat produktu Office 365 společnosti Microsoft. Proto si společnost, která produkt dodala, vybrala úřad jako vzor ostatním a se zástupci města dnes natáčela na radnici a Mírovém náměstí v Litoměřicích. Jak uvedl tajemník města Milan Čigáš, zavedení systému bylo úkolem pro loňský rok a je dobrou vizitkou pro úřad, že jej úspěšně realizoval a nyní i prezentuje. „Je to pro nás čest,“ potvrdil tajemník Čigáš.

Město licence Office 365 soutěžilo transparentně prostřednictvím Ministerstva vnitra České republiky v rámci Dohody o centralizovaném zadávání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Rekonstrukce kanalizace a komunikace v Šantově ulici

19:27 Olomouc: Rekonstrukce kanalizace a komunikace v Šantově ulici

Kompletní obnovou uličního profilu projde slepý úsek Šantovy ulice od parkoviště po tř. 17. listopad…