Litomyšl: Nová elektronická úřední deska

25.08.2023 7:29 | Tisková zpráva

Neustále se snažíme být vám blíž a poskytovat vám důležité informace z našeho města. Proto jsme se vydali cestou digitalizace a modernizace a nainstalovali jsme na budovu městského úřadu (budova na ulici Bří Šťastných 1000) elektronickou úřední desku. Naším cílem je vám co nejjednodušším způsobem zpřístupnit aktuální informace a dokumenty týkající se činnosti úřadu.

Litomyšl: Nová elektronická úřední deska
Foto: Archiv
Popisek: Litomyšl

Toto elektronické zařízení vám poskytne k nahlédnutí všechny důležité dokumenty a je přístupné 24 hodin, 7 dní v týdnu. Elektronická úřední deska je čitelná v každém počasí a přístupná i pro seniory a lidi se zrakovým i tělesným znevýhodněním. Digitalizací úřadu mimo jiného šetříme čas a náklady města, které dokážeme následně využít v dalších službách pro vás, občany.

Věříme, že tento náš krok zhodnotíte jako zjednodušení a efektivní zpřístupnění potřebných informací v naprostém souladu se současnými trendy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíčkův Brod: Od nového roku se změní systém platby za popelnice

22:05 Havlíčkův Brod: Od nového roku se změní systém platby za popelnice

Zastupitelstvo města Havlíčkův Brod schválilo dvě obecně závazné vyhlášky města, které se vztahují k…