Město Benešov plánuje jednotně řídit městské organizace

14.10.2016 13:59

V měsících červenec a srpen tohoto roku se konal tzv. Pre-audit systému řízení městských organizací zaměřený především na strategické řízení, finanční řízení, nákupní procesy, veřejné služby, kontrolu i hodnocení organizací města.

Město Benešov plánuje jednotně řídit městské organizace
Foto: wikipedia
Popisek: Benešov

Z výstupu tohoto auditu vyplynul návrh různých opatření pro efektivní řízení těchto organizací i nastavení pravidel jejich řízení vedením města.
Rada města Benešov na své schůzi dne 22. září 2016 přijala opatření na zavedení a udržitelnost jednotného systému řízení zřizovaných a zakládaných organizací městem Benešov.

Včetně toho přijmula harmonogram projektu a ustanovila k němu pracovní tým ve složení starosty, místostarostky, tajemnice, vedoucí Odboru vnitřních věcí, vedoucí Odboru ekonomiky a finančního řízení, vedoucí Odboru školství, kultury a sportu, projektové manažerky, interních auditorky a jednotlivých ředitelů příspěvkových organizací zřízených městem Benešov a ředitelů obchodních společností založených městem Benešov.

Dne 5. října 2016 se k tomuto projektu na KD Karlov konalo pracovní setkání, kde za přítomnosti všech členů pracovního týmu bylo seznámeno s cílem a obsahem projektu, jeho harmonogramem, očekávanými přínosy projektu a potřebnými kroky vedoucími k realizaci projektu.

Město Benešov plánuje pořízení softwarového nástroje pro řízení městských organizací a již je v realizaci podání projektové žádosti do výzvy č. 28 IROP. Návrh byl též schválen zastupitelstvem města Benešov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

7:17 Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

V uplynulých měsících prošlo kino čas zevrubnou obnovou, největší za posledních 20 let. Kinosál s no…