Město Česká Třebová se představilo na veletrhu cestovního ruchu Holiday World

24.02.2016 19:08

Ve dnech 18.–21.02.2016 se v Praze na Výstavišti v Holešovicích konal jubilejní 25. ročník středoevropského veletrhu cestovního ruchu Holiday World 2016.

Město Česká Třebová se představilo na veletrhu cestovního ruchu Holiday World
Foto: rodinnevylety.cz
Popisek: Česká Třebová

Mezi významnými městy, kraji a turistickými oblastmi se na veletrhu se svojí expozicí představila také Česká Třebová. Zájemcům byl k dispozici široký sortiment informačních materiálů i propagačních předmětů města.

Ve čtvrtek a v pátek veletrh navštěvovali převážně odborníci z oblasti cestovního ruchu (žurnalisté, pracovníci cestovních kanceláří apod.), kteří zjišťovali nabídku jednotlivých měst a destinací, aby pak mezi nimi vybrali, kam bude směřována jejich pozornost. O víkendu již veletrh patřil široké veřejnosti. Expozici města navštěvovali převážně rodiny s dětmi, senioři, lidé, kteří město znají a prožili v něm část svého života, ale i ti, kteří o něm slyšeli poprvé.

 

Stejně jako v předchozích letech i nyní byla možnost v českotřebovském stánku ochutnat pivo z místního pivovaru FALTUS. Tentokrát byl návštěvníkům prezentován zázvorový Vladimír 12°, který sklízel zaslouženou chválu. Dle ohlasů lze soudit, že do České Třebové zavítá mnoho příznivců pivní turistiky, která je v České republice stále oblíbenější.

Věříme, že realizace expozice města Česká Třebová na tomto veletrhu je efektivním způsobem propagace, která k nám v budoucnu přiláká mnoho nových turistů.

Reportáž z veletrhu ke zhlédnutí na webu OIK TV ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…