Město Česká Třebová zavádí mobilní rozhlas

15.03.2016 17:56

Bezplatný systém informování občanů o hrozícím nebezpečí a dalším dění ve městě prostřednictvím SMS, e-mailu nebo hlasových zpráv.

Město Česká Třebová zavádí mobilní rozhlas
Foto: rodinnevylety.cz
Popisek: Česká Třebová

Vážení občané, v souvislosti se zkvalitňováním komunikace mezi městem a občany a zlepšováním jejich informovanosti, zavádíme v našem městě novou službu - Mobilní rozhlas. Tato služba reflektuje komunikační trendy 21. století.

Díky ní budete včas informováni formou SMS, e-mailu nebo hlasové zprávy o krizové situaci nebo jiném důležitém dění ve městě. Při registraci si proto můžete zvolit druh informace, kterou chcete dostávat. Skupina "Krizové informace" je povinná, neboť systém bude prioritně využíván k případnému vyrozumění a varování obyvatel České Třebové. Více informací ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

13:05 Plzeň: Místo kulturního domu v Červeném Hrádku bude osmnáct bytů

V bývalém kulturním domě v Červeném Hrádku do poloviny roku 2025 vznikne 18 městských nájemních bytů…