Město letos havířovským dětem opět přispěje na letní rekreační pobyt v Písečné nad Dyjí

03.04.2018 18:16

Středisko volného času ASTERIX společně s odborem školství a kultury magistrátu města každoročně pořádá rekreační tuzemské pobyty pro děti. Na rekreaci dětí ze svého rozpočtu přispívá město.

Město letos havířovským dětem opět přispěje na letní rekreační pobyt v Písečné nad Dyjí
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

Možnost přihlásit se na pobyt mají všechny děti z Havířova narozené v letech 2004 až 2010, přednost však mají děti doporučené sociálním odborem, z rodin samoživitelů nebo z rodin, které pobírají přídavky na dítě.

Pestrý program si děti užijí v malebné jihočeské obci Písečná nad Dyjí ve dvou turnusech pobytu, a to v termínu od 12. do 19. srpna a v termínu od 19. do 26. srpna.

Přihlášku je možno podat do 25. dubna na podatelnu Magistrátu města Havířova, nebo zaslat na odbor školství a kultury. Bližší informace, podmínky pobytu a přihlášku naleznete na stránkách odboru školství a kultury na adrese: https://www.havirov-city.cz/skolstvi-a-kultury/letni-rekreacni-tuzemske-pobyty-s-prispevkem-statutarniho-mesta-havirova-v-roce-2018-3_cz.html.

Město na tyto pobyty dětí letos přispěje částkou přesahující 400 tisíc korun. Dětem zdravotně znevýhodněným navíc financuje ze svého rozpočtu další dvousettisícovou částkou letní integrovaný pobyt v Prostřední Bečvě, který pořádá ASTERIX.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…