Město schválilo použití prostředků z investičního fondu Zoo Praha

13.06.2012 14:27

Rada hlavního města schválila použití prostředků z investičního fondu Zoologické zahrady hl. m. Prahy v celkové výši 112 384 tis. Kč. Tyto prostředky Zoo Praha využije na základě Pravidel pro finanční vypořádání hlavní činnosti příspěvkových organizací zřízených hl. m. Prahou na rok 2012 na realizaci různých akcí.

Město schválilo použití prostředků z investičního fondu Zoo Praha
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pražský hrad

„Z této částky bude mimo jiné hrazena rekonstrukce nemovité kulturní památky Sklenářka, modernizace plošiny pro přepravu imobilních návštěvníků, obnova návštěvnické cesty „Zakázanka“ a sanace přilehlého skalního masivu, rekonstrukce příkopu ve venkovním výběhu goril či obnova rozvodu inženýrských sítí,“ uvedla radní Helena Chudomelová (TOP 09), do jejíž kompetence Zoo Praha náleží.

Finance budou dále využity například na úhradu nákladů spojených s rozvojem IT technologií - multimediálních projektů zaměřených na zkvalitnění prezentace zoo pomocí nových médií nebo na vyjádření nového vizuálního stylu. Jedná se mimo jiné o elektronické systémy, internetové projekty nebo hardwarové vybavení a finální vybudování IT infrastruktury a stabilizaci provozovaných systémů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Magistrát hl.m. Prahy

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …