Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy: Erasmus+ slaví třicet let

15.05.2017 15:14

V roce 2017 slaví Evropa 30 let existence programu Erasmus. Dům zahraniční spolupráce, který je národní agenturou programu Erasmus+ naplánoval řadu oslav a aktivit, z nichž některé pořádá společně Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, které je jeho zřizovatelem.

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy: Erasmus+ slaví třicet let
Foto: msmt.cz
Popisek: MŠMT - logo

Ústřední akce Můj Erasmus se uskuteční 18. 5. 2017 na Kampě za účasti ministryně Kateřiny Valachové. Akce je určena odborné i široké veřejnosti a jejím smyslem je propagovat současný program Erasmus+.

K 30 letům byla spuštěna speciální webová stránka https://mujerasmus.cz, na které jsou průběžně zveřejňovány detaily k připravovaným akcím. Součástí webu je i sekce Vaše příběhy, věnovaná krátkým medailonkům minulým účastníků programu Erasmus a novinkou je online aplikace Váš příběh, pomocí které mohou návštěvníci webu zveřejnit svůj vlastní Erasmus příběh.

Současně byla spuštěna propagační akce Erasmus+ panenky s podtitulem Nesedávej v koutě…vydej se do světa! Pod hashtagem #mujerasmus je na webu, Instagramu, Twitteru a Facebooku možné sledovat pouť 30-ti panenek, které v průběhu roku 2017 vycestují do zahraničí spolu s účastníky programu Erasmus+.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Den Země - v hlavní roli žabák i aprílové počasí

16:14 Jihlava: Den Země - v hlavní roli žabák i aprílové počasí

Jihlava oslavila Den Země. I přes nepříliš hezké počasí přišly na Masarykovo náměstí stovky návštěvn…