Mladá Boleslav: Městem jezdí autobus MHD s vánočními motivy

24.11.2021 6:32 | Tisková zpráva

Po Mladé Boleslavi od úterý 22. listopadu začal jezdit autobus polepený adventními a vánočními motivy. Dopravní podnik Mladá Boleslav se tak přidal ke kolegům z dalších českých měst, kteří v době adventu připomínají Vánoce na autobusech městské hromadné dopravy.

Mladá Boleslav: Městem jezdí autobus MHD s vánočními motivy
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

„Už v loňském roce jsme jeden autobus vánočními polepy ozdobili, a protože se to setkalo s kladnou odezvou veřejnosti, rozhodli jsme se adventní cestování po Mladé Boleslavi zpříjemnit cestujícím i nyní,“ uvedla mluvčí Dopravního podniku Mladá Boleslav Hana Kopalová.

Mladá Boleslav

Autobus s polepy v adventním provedení jezdí na několika linkách, které střídá i v rámci jednoho dne. Lidé jej tedy mohou potkat na různých místech v Mladé Boleslavi.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

porodnost

Paní Schillerová, nemyslíte, že alfou a omegou zvýšení porodnosti je kromě toho, co píšete hlavně zvýšení životní úrovně občanů ČR a zvýšení mezd? A jestli si to myslíte, máte i plán, jak toho docílit? A co jste proto udělali dosud - třeba za období, kdy jste byli ve vládě a třeba vy sama jste byla ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Nové herní prvky pro děti na sportovišti u řeky

22:28 Žatec: Nové herní prvky pro děti na sportovišti u řeky

Na veřejném sportovišti vedle městského koupaliště byly nainstalovány nové herní prvky pro děti.