Mladá Boleslav: Město buduje další podzemní kontejnery

13.11.2019 17:17

Pod taktovkou Správy komunikací byly v úterý v obslužné komunikaci zvané malá T. G. M. instalovány do připravené stavební jámy čtyři podzemní kontejnery.

Mladá Boleslav: Město buduje další podzemní kontejnery
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Ve středu a čtvrtek budou usazené kontejnery zasýpány. Další týden bude potřeba na vybudování opěrné zídky ve svahu za kontejnery a dodláždění jejich bezprostředního okolí. Následně odborná firma zajistí osazení nadzemních vhozových nádob. Celé stanoviště s kontejnery pro papír, plasty, sklo a směsný odpad by mělo být hotové před koncem listopadu.

Koncem příštího týdne také v případě vhodného počasí začne hloubení stavební jámy pro další podzemní kontejnery, které budou v ulici Na Radouči proti prodejně Družstevník. Zde se plánuje dokončení do Vánoc, ale vše bude záležet na klimatických podmínkách. Po dostavbě těchto dvou stanovišť bude mít Mladá Boleslav již celkem 16 stanovišť podzemních kontejnerů, které jsou rozmístěny po celém městě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Pravda o zeleném šílenství pro ĆR

Pane Fialo, díky za vaši iniciativu, tak, aby se občané dozvěděli pravdu. Jen mě mrzí, že konference proběhne v poslanecké sněmovně , tyto opravdové odborníky bychom měli slyšet v diskusi bud ve veřejnoprávní české televizi, kterou si všichni platíme, nebo v jiné komerční televizi, ale obávám se, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Dopravu na rušné křižovatce řídí strážníci ručně

11:33 Jablonec nad Nisou: Dopravu na rušné křižovatce řídí strážníci ručně

Od pondělí 27. května dopravu na velmi frekventované jablonecké křižovatce Palackého – U Přehrady v …