Mladá Boleslav: Neoprávněné obyvatele drážního domku vyvedla policie

19.02.2021 14:51

Neuvěřitelné tři tuny odpadků vyklidili ve čtvrtek dělníci z drážního domku u železničního přejezdu v Čejetičkách, které zde nashromáždili neoprávnění obyvatelé. Snaha města v čele s odborem bezpečnosti a prevence kriminality tak po řadě jednání přinesla konkrétní efekt.

Mladá Boleslav: Neoprávněné obyvatele drážního domku vyvedla policie
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Ve čtvrtek v 8 hodin ráno dvě hlídky Policie ČR z tohoto objektu, který je v majetku ČR, vykázaly zde přítomné osob.y. Ty neměli k tomuto objektu žádné vlastnické právo a užívaly ho zcela neoprávněně. Poté nastoupili dělníci, kteří nejdříve museli celý objekt vyklidit od obrovského množství odpadků, které sem tyto osoby nanosily.

Domek se nachází po levé straně silnice vedoucí z Čejetiček do Čejetic před závorami. Po vyklizení objektu začali další pracovníci zabezpečovat dveře a okna kovovými mřížemi a v této práci budou pokračovat i v pátek. Dříve, než s pracemi opět začnou, .policisté objekt znovu kompletně zkontrolují. Po zabezpečení objektu zde budou dále hlídky Policie ČR i městské policie provádět nepravidelné kontroly.

V případě, že se tato taktika osvědčí, bude se v ní pokračovat s cílem vytlačit tuto skupinu lidí z opuštěných objektů a následně také z města Mladá Boleslav. "Je zcela neakceptovatelné, aby malá skupina osob šikanovala a ohrožovala obyvatele a návštěvníky našeho města," uvedl vedoucí odboru bezpečnosti a prevence kriminality Vladislav Král.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

22:28 Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

Statutární město Liberec opět podporovalo dobrovolníky, kteří se připojili k úklidové akci Ukliďme L…