Mladá Boleslav: Prodloužení termínu splátek dopravnímu podniku

18.02.2011 14:10

Město opět prodlouží splatnost krátkodobé půjčky Dopravnímu podniku Mladá Boleslav ve výši 10.992 mil. Kč, a to z původního termínu 31.1. 2010 na 31. 3. 2011.

Mladá Boleslav: Prodloužení termínu splátek dopravnímu podniku

Město podniku peníze půjčilo na nové autobusy, na které byla schválena dotace EU. I když autobusy jezdí již od loňska po Mladé Boleslavi, vinou velmi zdlouhavé administrace tohoto projektu ale peníze z dotace prostřednictvím Úřadu Regionální rady Střední Čechy stále nepřišly. Informoval o tom dnes na tiskové konferenci primátor Raduan Nwelati. S prodloužením půjčky a příslušným dodatkem smlouvy s dopravním podnikem ve čtvrtek souhlasila rada města, schvalovat to bude ještě zastupitelstvo.

"Všechno je schválené, všechno je podepsané, jenom to vázne na tom, že musí někdo podepsat příkaz k převedení finančních prostředků na účet dopravního podniku," řekl primátor. Zdůraznil, že prodlužování převodu peněz škodí i městu, které by samozřejmě peníze zapůjčené dopravnímu podniku potřebovalo pro své další aktivity.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…