Mladá Boleslav: Rada města souhlasí s dotací na opravu fasády sídla rybářů

08.04.2017 8:34

Rada města ve čtvrtek souhlasila s poskytnutím investiční dotace ve výši 200 000 Kč z prostředků města Mladá Boleslav na spolufinancování výdajů na rekonstrukci fasády domu čp. Ptácká 30. Nemovitost je majetkem místní organizace Českého rybářského svazu Mladá Boleslav, které zde má své sídlo. O rozhodnutí rady informoval primátor Raduan Nwelati. Příslušnou dotaci musí ještě schválit zastupitelstvo.

Mladá Boleslav: Rada města souhlasí s dotací na opravu fasády sídla rybářů
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Dům celoročně slouží a je využíván jako kancelář pro výdej povolenek, členství a informační místo pro všechny členy, dále jako kancelář předsedy, jednatele, zasedací místnost pro jednání výboru, zázemí při uvedených akcích pro členy a zázemí pro hospodářský odbor a mládež. Odhadované náklady rekonstrukce fasády objektu činí 394 tis. Kč bez DPH.

"Jsem rád, pokud se zlepší vzhled dalšího objektu v našem městě i díky příspěvku Mladé Boleslavi. V současné době se již připravuje revitalizace celé střední části Ptácké ulice, kterou bychom rádi realizovali v roce 2018. Bude ovšem záležet na dalších jednáních se správci sítí v této lokalitě. Rádi bychom, aby zde nejdříve proběhly rekonstrukce sítí a poté město zajistilo finální úpravu celé lokality. Vyhneme se tak tomu, aby se zdejší ulice musela rozkopávat opakovaně," řekl primátor Raduan Nwelati.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Do Afriky poputují více než dvě stovky kol

13:05 Hradec Králové: Do Afriky poputují více než dvě stovky kol

Město Hradec Králové se v září loňského roku připojilo k iniciativě Kola pro Afriku. S pomocí občanů…