Mladá Boleslav: September Fest bude v sobotu 5. září

03.09.2015 20:51

Na letošním September Festu budou moci milovníci zlatavého moku piva ochutnávat z nabídky 40 druhů piv, které potečou z 50 píp. Pivní slavnosti se konají již v sobotu 5. září na Krásné louce v Mladé Boleslavi od 12 hodin do večera. Vstup, parkování i možnost dopravy linkou MHD bude zdarma. Jak řekl náměstek primátora Daniel Marek, novinkou letošního roku proti předchozím ročníkům je jak přesměrování z původních pátečních termínů na sobotu, tak zvýšení téměř na dvojnásobek počtu druhů piv, které zde bude možné ochutnat.

Mladá Boleslav: September Fest bude v sobotu 5. září
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Novinkou bude i propojení této akce s oslavami 20. výročí Rádia Signál, které zde bude mít také svůj program. Pořadatelem pivních slavností je město Mladá Boleslav a Kultura města Mladá Boleslav ve spolupráci s dalšími městskými společnostmi a partnery. V programu se v průběhu odpoledne a večera představí kapely Pavel Sedláček a Mefisto, Vaťák – Kabát Revival, Kamelie, Pavel Vohnout „Kyklop“.

V doprovodném programu jsou připraveny pivní soutěže pro dospělé, atrakce a soutěže pro děti, oldies diskotéka i vyhlášení soutěže Kutil a zahrádka roku Rádia Signál. Kromě piva je pro návštěvníky připravena bohatá nabídka studeného i teplého občerstvení.

„Pořád to bereme jako rodinnou akci, nejenom jako pití piva, ale aby si v odpoledních hodinách našly zábavu celé rodiny,“ řekl náměstek Marek.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…