Mladá Boleslav: Série vánočních besídek pro seniory

04.12.2018 15:14

V pondělí odpoledne se v domě s pečovatelskou službou uskutečnila vánoční besídka pro zdejší obyvatele. Zúčastnila se jí také náměstkyně primátora Miroslava Kašpárková, vedoucí sociálního odboru Andrea Reslová nebo ředitelka DPS Jana Volfová.

Mladá Boleslav: Série vánočních besídek pro seniory
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

O kulturní program na úvod se postaraly děti z mateřské školy Beruška, které zazpívaly několik koled a zarecitovaly vánoční básničky. "Přeji vám všem klidný advent a především pevné zdraví," popřála přítomným mimo jiné Miroslava Kašpárková.

Prozradila jim také, že od vedení města dostanou zdejší senioři k Vánocům poukázku do lékárny a seznámila je s možností zajistit autobus, který by je odvezl na adventní trhy na Výstaviště, prohlídku osvětleného města a Staroměstského náměstí s vánočním stromem.

Už ve čtvrtek pokračuje série besídek v nedalekém penzionu pro seniory, příští týden je na řadě DPS Sadová a Havlíčkova, poslení na řadě jsou pak Čejetice, kde se k vánočnímu posezení senioři sejdou 19. prosince.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Dronaři vylepšili aplikaci mapující dopravní nehody, nově ji nasnímají ve 3D

16:09 Plzeň: Dronaři vylepšili aplikaci mapující dopravní nehody, nově ji nasnímají ve 3D

S ještě lepší aplikací, mapující dopravní nehody, přišli plzeňští dronaři. Crash Inspektor, jak se v…