Mladá Boleslav: Školení pro dobrovolníky se zúčastnilo 19 zájemců

18.10.2017 18:23

Vstupního školení pro nové uchazeče o dobrovolnictví v sociálních službách a nemocnici se zúčastnilo se ho celkem 19 zájemců, kteří si přišli vyslechnout, jak se stát dobrovolníkem, s čím se mohou během své činnosti setkat, kde mohou jako dobrovolníci pomáhat apod. V odpoledním bloku si vyzkoušeli formou modelových situací, jaké to je být dobrovolníkem na vlastní kůži.

Mladá Boleslav: Školení pro dobrovolníky se zúčastnilo 19 zájemců
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Na školení přišli i zájemci z řad studentů Gymnázia Dr. Josefa Pekaře, kteří měli možnost se dozvědět o dobrovolnictví v sociálních službách již dříve 9. 10. 2017 a to během setkání s koordinátorkou Petrou Malátovou.

Setkání proběhlo v rámci psychologického semináře pro 3. ročníky, který navštěvují ve škole. „O to víc si jejich zájmu vážíme a jsme rádi, že se o dobrovolnictví stále více mluví i mezi mladými lidmi," řekla Petra Malátová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…