Mladá Boleslav: Stavby a rekonstrukce na školách jsou v plném proudu

13.07.2017 7:33

Stavební práce na řadě boleslavských základních škol v těchto dnech běží naplno. Na první pohled je to patrné například na budově 1. základní školy na Komenského náměstí, kde dochází k výměně oken, aktuálně ze směru od parkoviště.

Mladá Boleslav: Stavby a rekonstrukce na školách jsou v plném proudu
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

"Pracuje se ovšem také na sousední 2. základní škole, která je jednou ze tři našich škol, kde vznikají nové odborné učebny," vysvětlil náměstek primátora Daniel Marek, který má školství na starosti.

Čilý stavební ruch panuje i na 3. základní škole, další z těch, která bude mít nové odborné učebny, v tomto případě ovšem nad školní jídelnou. Tady bude stavba včetně výtahu a sociálního zařízení stát 14,9 milionu korun.

Poslední ze škol, která projde letos rozšířením, je 6. základní škola. "I tady vybudujeme odborné učebny a výtah, aby byl objekt bezbariérový. V případě Šestky jde o o nástavbu nad areálem zdejší mateřské školy Stonožka," upřesnil náměstek Marek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Do Afriky poputují více než dvě stovky kol

13:05 Hradec Králové: Do Afriky poputují více než dvě stovky kol

Město Hradec Králové se v září loňského roku připojilo k iniciativě Kola pro Afriku. S pomocí občanů…