Mladá Boleslav: Studenti obchodní akademie si vyzkoušeli pracovní pohovor

15.02.2018 10:03

Studenti maturitního ročníku mladoboleslavské obchodní akademie měli v úterý možnost vyzkoušet si své prezentační dovednosti před odborníky. Stanuli totiž před porotou, složenou ze zástupců řady zdejších firem a organizací, tedy před svými budoucími potenciálními zaměstnavateli.

Mladá Boleslav: Studenti obchodní akademie si vyzkoušeli pracovní pohovor
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Studenti tak měli možnost představit jim svůj životopis, dosavadní pracovní zkušenosti, své zájmy i plány do budoucna. Šlo tedy o jakýsi přijímací pohovor nanečisto, navíc za využití konverzace v cizím jazyce. V porotě zasedl také první náměstek primátora Jiří Bouška.

Náměstek primátora, který zasedl vedle zástupců mladoboleslavských firem, hodnotí tuto možnost pro studenty velmi pozitivně:„Účastním se této akce šestým rokem a musím poznamenat, že rok od roku působí předváděné prezentace vyzráleji. Žáci jsou plni elánu, nebojí se veřejně vystupovat a při rozhovoru nemají problém plynule přecházet do cizích jazyků.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

O Vrběticích máte jasno

Paní Pekarová Adamová, případ byl odložen, tj. že se nepodařilo získat důkazy o spáchání tr. činu. A pokud je to jinak, proč příslušné orgány nezahájily tr. stíhání, trestní stíhání v nepřítpmnosti, nebo žádaly vydání atd.O vině rozhoduje soud, nikoliv policie nebo BIS. mŮŽETE MI PROSÍM ODPOVĚDĚT.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň staví velkokapacitní parkovací dům na Světovaru, pojme přes 400 aut

22:15 Plzeň staví velkokapacitní parkovací dům na Světovaru, pojme přes 400 aut

Plzeň zahájila stavbu velkokapacitního parkovací domu se zelenou střechou a stáním pro elektromobily…