Mladá Boleslav: Svatováclavská jízda historických vozidel odstartuje 28. září

18.09.2016 17:36

Město Mladá Boleslav ve spolupráci s Klubem historických vozidel MB pořádá 28. září již 14. ročník Svatováclavské jízdy historických vozidel. Všichni zájemci si mohou historická vozidla a motocykly prohlédnout již ráno na Komenského náměstí.

Mladá Boleslav: Svatováclavská jízda historických vozidel odstartuje 28. září
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Zde bude v 9:30 slavnostní zahájení před budovou magistrátu a následný program v podání mažoretek a velocipedistů. V 10:00. začíná jízda historických vozidel po Mladé Boleslavi po trase Komenského náměstí – náměstí Míru – třída T. G. Masaryka – ulice Jičínská – ulice Dukelská – ulice Laurinova – třída V. Klementa – ulice 17. listopadu – ulice Havlíčkova – ulice U Stadionu – městský stadion.

Tato akce je také spojena s dopravními omezeními. Po demonstrační jízdě městem budou vozidla vystavena na městském fotbalovém stadionu, kde bude probíhat velký doprovodný kulturní program pro děti i dospělé. Souběžně ovšem na stejném místě bude probíhat velká akce GRAND PRIX dechových orchestrů a mažoretek Mladá Boleslav. V programu k Svatováclavské jízdě na městském stadionu (na prostoru vpravo od vchodu) bude od 10:05 představení pro děti Krejčík Honza - Kdo si počká, od 11:00 Matěj Kodeš - bublinová show, od 12:00 Kántry band MB a od 14:00 Eldorádo s Krejčíkem Honzou.

Zahajovací ročník mezinárodní přehlídky GRAND PRIX dechových orchestrů a mažoretek se odehraje v době od 9:30 do 16:00 na hřišti v levé zadní části areálu. Akci pořádá město Mladá Boleslav a Svaz hudebníků ČR. Vystoupí zde postupně šest dechových souborů a devět souborů mažoretek. Bonusem bude od 11:00 Monstrkoncert.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…