Mladá Boleslav: Svatováclavská jízda oslaví půlkulaté jubileum

21.09.2017 7:37

Město Mladá Boleslav ve spolupráci s Klubem historických vozidel MB pořádá ve čtvrtek 28. září již 15. ročník Svatováclavské jízdy historických vozidel. Všichni zájemci si mohou historická vozidla a motocykly prohlédnout už ráno na Komenského náměstí.

Mladá Boleslav: Svatováclavská jízda oslaví půlkulaté jubileum
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Zde bude v 9:30 slavnostní zahájení před budovou magistrátu a následný program v podání mažoretek a velocipedistů. V 10 hodin začíná jízda historických vozidel po Mladé Boleslavi po trase Komenského náměstí – Staroměstské náměstí – Pražská brána – Nádražní ulice – Ptácká ulice – Jaselská ulice - třída V. Klementa, kruhový objezd – třída T. G. Masaryka – náměstí Republiky – Laurinova ulice – třída V. Klementa – ulice 17. listopadu –Havlíčkova ulice – ulice U Stadionu – městský stadion. Tato akce je také spojena s nezbytnými dílčími dopravními omezeními.

Po demonstrační jízdě městem budou vozidla vystavena na městském fotbalovém stadionu, kde bude probíhat velký doprovodný kulturní program pro děti i dospělé. Souběžně ovšem na stejném místě bude probíhat velká akce GRAND PRIX dechových orchestrů a mažoretek Mladá Boleslav.

V programu k Svatováclavské jízdě na městském stadionu (na prostoru vpravo od vchodu) bude od 10:00 představení pro děti Pískomil se vrací, od 12:30 do 13:15 a od 13:45 do 14:30 kapela KTP MB, od 13:15 do 13:45 a od 14:30 do 15:00 Gabina a Katka (tanec, hry a soutěže pro děti). Po celou dobu zde bude možnost občerstvení, atrakce a tvůrčí dílny pro děti a dětské dopravní hřiště.

Další ročník mezinárodní přehlídky GRAND PRIX dechových orchestrů a mažoretek se odehraje v areálu stadionu v době od 9:30 do 14:30. Akci pořádá město Mladá Boleslav a Svaz hudebníků ČR. Vystoupí zde postupně šest dechových souborů a pět souborů mažoretek. Bonusem bude od 10 hodin průvod dechových souborů a mažoretek a především od 12 do 13 monstrkoncert za účasti 350 hudebníků a 150 mažoretek najednou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…